Osage Orange wood

1.349,00 DKK

Osage Orange Wood LARP Bow er lavet af et træ, der traditionelt bruges til buer, og har en smuk finish, hvilket resulterer i et autentisk, historisk look.

Osage Orange Wood LARP Bow er lavet af et træ, der traditionelt bruges til buer, og har en smuk finish, hvilket resulterer i et autentisk, historisk look. Det er perfekt til at jage mad eller fjender og til at skabe din oprindelige shamankarakter eller din animalistiske, vilde elveskarakter. I ikonisk langbuestil er denne bue fantastisk til LARP.
Spidserne på buen er forstærket med glasfiber, og grebet har snøret, læderlignende wrap. Både højrehåndede og venstrehåndede bueskyttere kan bruge denne LARP-bue. 

Trækvægten fra denne hyldestrop er ca. 28-29 lb (+/- 5 lb) / 13 kg / 448 oz messured med en 28 "skaft. Da dette er en træbue, vil trækvægten falde ned ca. 3-4 lb efter et par sessioner med skydning. Streng er inkluderet.

Da denne vare er lavet af naturlige materialer, skal du være opmærksom på, at udseendet kan variere lidt fra det, der vises. Bemærk, at lodtrækningsvægten kan variere med 5 pund over eller under det anførte.

Vægt: 324 gram / 11,43 oz
Strammet længde: 144,0
Uspændt længde: 150,0
Strenglængde: 141,0