Druid Horn

189,00 DKK

Light Druid Drinking Horn er designet til at rumme en halv liter af din fineste mjød. Dette ægte horn kommer fra den indiske vandbøffel og blev valgt specielt for sin lysere farve

Light Druid Drinking Horn er designet til at rumme en halv liter af din fineste mjød. Dette ægte horn kommer fra den indiske vandbøffel og blev valgt specielt for sin lysere farve. Ydersiden er poleret til perfektion og indgraveret med et keltisk-inspireret mønster. Hornets inderside behandles til madforbrug og levetid ved hjælp af en voksbelægning.

Nyd kolde væsker i dit drikkehorn, mens du forbliver i karakter, og gem de grimme plastflasker væk. Vores drikkehorn er en fantastisk tilføjelse til fester og lejrbål! Brug den som enhver anden kop (husk at drikke med hornets drejning mod venstre eller højre ... du takker os), og hold den fast ved at hvile den i en læderfrø på dit bælte eller i smede jernhornstativ, der følger med dette køb .. Med den rette pleje kan du forvente, at dit Druid Drikkehorn holder mange år.

Gamle grækere og romere var kendt for at bruge drikkehorn
Det antikke græske udtryk for et drikkehorn var simpelthen keras, hvilket betyder 'horn'
Drikkehorn blev brugt til rituelle og ceremoniske formål gennem middelalderen
De fleste drikkehorn fra vikingetiden var sandsynligvis lavet af husdyrkvæg

spacer