Her finder du Unagi's flotte sortiment af rollespilsknive og rollespils daggers!

Denne bløde polypropylen Tanto er perfekt til selvforsvarstræning.

99,00 DKK

Push Dagger Holder leveres med en dolk og er specielt designet til at opbevare og beskytte Push Dagger-kastevåben

Celtic Dagger er et 46 cm våben, der har et smalt 29-cm tokantet blad. Super fedt allround våben

289,00 DKK

Flot Persian Dagger på 45cm. Til enhver perser, der har brug for et dygtigt våben mod de irriterende spartanere

299,00 DKK

Wood Elf Dagger har et magert, men stadig let 31 cm buet blad. Det har ingen krydsbeskyttelse, men har en fin kerneløs knold

329,00 DKK

Protection Gel bruges til vedligeholdelse af rollespil våben og udstyr dækket med latex og / eller lak for max holdbarhed.

69,00 DKK

Reparationslim til sværd og skjolde bruges til vedligeholdelse af Live Action-rollespils våben og udstyr dækket med latex og / eller lak.

69,00 DKK

Ranger Knife Coreless - med et pragmatisk og imponerende look. Samlet længde 32 cm

Gummi er et ideelt materiale til trænings våben - Derudover tillader dens hårdhed og realistiske vægt en perfekt kampsimulering.

89,00 DKK

Super flot dagger der strækker fra det romerske imperium helt op til Skandinavien. 

329,00 DKK

Assassin Inquisitor Knive er et sæt med tre kasteknive med et latexblad og et skulpturelt håndtag, der er perfekt til adelsmænd, rogues og snigmordere.

169,00 DKK

Klassiker som aldrig går af mode - Klingelængde på 33, og kan bruges i mange universer

329,00 DKK

Combat Knife er en alsidig kniv og en værdsat artefakt. Robust og pålidelig, denne kniv er god til de fleste lejligheder.

189,00 DKK

Assassin Rebel Knive er et sæt med tre kasteknive med et latexblad og et skulpturelt bronzehåndtag, der er perfekt til spioner og snigmordere.

149,00 DKK

Corsair Dagger har et 27 cm savtakket blad  - Corsair refererer ofte til en privatmand eller pirat eller en slags sømand eller marine

260,10 DKK
289,00 DKK
Du sparer: 28,90 DKK

En lille dagger der kan sidde gemt i bæltet som nødvåben hvis du taber dit sværd eller din økse under kamp. Must have.

259,00 DKK

Jagtknive har deres design på grund af de skal gøre den minimale mængde skade, når de skæres i hud eller pels. 52cm

369,00 DKK

Buet er især effektiv til at skære (i stedet for at stikke) i kamp. 52cm med 37cm buet blad. 

329,00 DKK

Lorian Dagger er en 50 cm klinge designet som en del af Elver Universet. Med et 36 cm elegant blad, udskåret og buet med en krydsskær af gyldent blad

389,00 DKK

Romersk dagger med flotte detaljer - 40cm og et blad på 26cm.

219,00 DKK

Hvorfor Vælge En Rollespilskniv / Rollespils Dagger?

 

I live rollespil er mulighederne for at bygge sin karakter næsten uendelige, kun fantasien sætter grænser! Nogen ser måske en Dagger som en side kompagnon til sit main våben, andre ser måske daggeren som et fantastisk, let og elegant redskab under taktiske missioner hvor at stilhed og hurtighed spiller en stor faktor. Uanset hvilken type du er, er en ting helt sikkert, rollespilskniven er et fantastisk våben at tage med sig på slagmarken om end det er for dets æstetiske muligheder eller ren praktikalitet.

Udover det har kniven også siden tidernes morgen været en trofast makker menneskeheden har bragt med sig på alle leder og kanter af livet!

 

Unagi's Rollespilsknive / Rollespils Daggers

 

Unagi tilbyder som sagt et bredt udvalg af æstetiske, kvalitets rollespilsknive og rollespils daggers. Og ligesom med mange af vores andre rollespilsvåben er en god håndfuld af dem håndmalet fra producenten hvilket resultere i at hver enkel rollespilskniv eller rollespils dagger er unik i sig selv.

Vi er stolte af vores udvalg og arbejder hårdt for at udvide og gøre det endnu bedre og vi er glade for at du er med på rejsen!