Vandbaseret Make Up er en dybpigmenteret kompakt pulvermakeup. Perfekt som et fundament eller som en skygge, denne makeup giver en fantastisk dækning af huden

Sæt med tandmaling og blod - Perfekt til en zombie eller lign. Klem et par dråber af hver farve i plastboblen fra emballagen, og brug den som en palet.

149,00 DKK

Mastix Spirit Gum er et ikke-giftigt klæbemiddel til påføring af latexproteser og hår på huden.

Remover bruges til at fjerne Mastix Spirit Gum fra huden, Epic Effects latex proteser og hår. Mastix Spirit Gum Remover er også fantastisk til rengøring af huden inden påføring af Mastix Spirit Gum, da det forbedrer limens greb.

39,00 DKK

Setting Spray er et efterbehandlingsprodukt til påføring over makeup. Sprayen forlænger makeupens levetid og specielle effekter ved at skabe en tynd beskyttende belægning

69,00 DKK

Setting Spray er et efterbehandlingsprodukt til påføring over makeup. Sprayen forlænger makeupens levetid og specielle effekter ved at skabe en tynd beskyttende belægning

119,00 DKK

Blodkapsler er gelatinkapsler fulde af pulver, der blandes med spyt i munden for at skabe realistisk blod.

62,10 DKK
69,00 DKK
Du sparer: 6,90 DKK

Round Makeup Sponge er et effektivt værktøj til at anvende vores vandbaseret makeup.

10,00 DKK

Stipple Makeup svamp er et værktøj til at skabe  teksturerede effekter med makeup. Den kunstige 5,5 cm lange svamp er aflang og passer godt i en hånden

15,00 DKK

Denne stive kollodion er fantastisk til teatralsk makeup-effekter, herunder:ardannelse, rynker og forbrændinger

179,00 DKK

Collodium Remover er et opløsningsmiddel designet til at nedbryde og fjerne stiv kollodion fra huden

99,00 DKK

Power Glue er et stærkt, vandbaseret klæbemiddel til påføring af latexproteser og hår på huden.

95,00 DKK

Power Lim Remover er en blid, oliebaseret løsning designet til forsigtigt at opløse Effects Power Lim og anden makeup efter brug uden at beskadige latexproteser.

85,00 DKK

Glitter hårspray - velegnet til farvning af naturligt hår og parykker

En professionel make-up børste med hygiejniske syntetiske børster af bedste kvalitet. For meget fine mærker og fine linjer. 

49,00 DKK

En professionel make-up børste med hygiejniske syntetiske børster af bedste kvalitet. For fine detaljer, små områder og skygge. Bredde ca. 6 mm.

49,00 DKK

En professionel make-up børste med hygiejniske syntetiske børster af top kvalitet. Dækker større områder i et slag. Bredde ca. 12 mm.

49,00 DKK

Make up fjerner - Fjerner let din make-up igen efter en lang dag

49,00 DKK

Bruges til at fjerne Mastix Spirit Gum fra hud, latexproteser og hår. Mastix Spirit Gum Remover er også fantastisk til rengøring af huden, inden du påfører Mastix Spirit Gum, da det forbedrer limens greb.

49,00 DKK

Flydende latex – perfekt til zombiehud og rædselssår 470 ml

129,00 DKK