Bloody Scab

45,00 DKK

Bloody Scab til at lave såreffekter mm. Påfør Bloody Scab direkte på din hud og spred det efter behov

En beholder med Bloody Scab (indhold: 28,4 g)

Denne Bloody Scab er et særligt FX-produkt af ekstra høj kvalitet, der garanterer professionelle resultater, når det bruges korrekt. Påfør Bloody Scab direkte på din hud og spred det efter behov. Påfør det med en grov svamp for at skabe ridser og bagsiden af ​​en kniv eller en tynd børste for at tegne små snit.


Påfør en lille mængde Bloody Scab på en ren, grov svamp, og brug let tryk til at tørre den over de dele af din krop eller ansigt (din næse, kinder, hage eller knoer). Gentag proceduren og lav parallelle striber, indtil såret ser dybt nok ud. Brug lidt pottejord eller fuglesand til at efterligne snavs.

Du kan bruge Bloody Scab til at fylde alle dybere latex -specielle FX -sår. Påfør Bloody Scab med en tandstikker eller en fin børste til fordybningen i såret. Ved udskæringer eller stiks, tegnes en linje med blodig skurv inde fra såret over kanten og ind på din hud, så snittet kommer til en fin ende.

(Forsigtig: Brug ikke Bloody Scab i eller i nærheden af ​​dine øjne! Bloody Scab kan forårsage permanente pletter på nogle tekstiler og overflader. Brug det ikke på tæpper eller polstrede møbler. Til brug for børn under 10 år under forældres tilsyn. Må ikke bruges dette produkt, hvis du er allergisk over for nogen af ​​de angivne ingredienser.

En beholder med Bloody Scab (indhold: 28,4 g)

Aqua, Propylenglycol, Hydroxyethylcellulose, Triethanolamine, ImidazolidinylUrea, Methylparaben, CI 16035, CI073015