Grøn Scary Skin

59,00 DKK

SFX Cream Med grøn Scary Skin kan du hurtigt oprette skræmmende SFX som et revnet ansigt eller en grim monsterhud.

Et rør af Scary Skin green (indhold: 56,75 g)

SFX Cream Med grøn Scary Skin kan du hurtigt oprette skræmmende SFX som et revnet ansigt eller en grim monsterhud.
Med denne grønne Scary Skin kan du hurtigt og nemt oprette skræmmende SFX som rådnende kød eller grim monsterhud. Påfør simpelthen den cremede pasta i tynde lag direkte fra tuben. Lad det derefter tørre - eller brug en hårtørrer til at fremskynde processen. Når den tørrer, river denne SFX -creme op og bryder op for at skabe skræmmende revner. Du kan også anvende flere lag af skræmmende hud for at skabe pletter af tyk hud. Bevæg og stræk din hud, efter at den skræmmende hud er tørret. Det vil falde af i bidder, og dit ansigt ser ud til at falde i stykker! Klap tykke områder af Scary Skin på for at skabe områder med intens grøn eller bland det med make-up som aqua make-up for at opnå dine egne individuelle farver.

Når den er tør, er Scary Skin meget modstandsdygtig og vil ikke plette tøj eller andre tekstiler. Hvis det overhovedet gnider af, vil det efterlade en let støvning af kridtet pulver på dit tøj - bare børst det af. For perfekt realistiske transformationer kan du også bruge Scary Skin til at udjævne overgange mellem latexproteser og din hud. Tynde limningskanter og farveforskelle forsvinder på få sekunder.

(BEMÆRK: Må ikke bruges i eller i nærheden af ​​dine øjne! Må ikke påføres direkte på dine læber eller bruges i din mund! Ikke egnet til børn under 14. Brug ikke dette produkt, hvis du er allergisk over for nogen af ​​de angivne ingredienser. )

Et tupe af Scary Skin green (indhold: 56,75 g)

Aqua, Bentonit, Propylenglycol, Methylparaben, Propylparaben, Imidazolidinyl Urea, CI 77004, CI 77891, CI 77288.