Kunstig effekt hud

45,00 DKK

Kunstig hud til at lave fantastiske effekter. Øvelse gør mester, så prøv dig lidt frem, og find god inspiration på nettet.

En flaske speciel FX Horror Skin (indhold: 29,5 g)
Horror Skin er et produkt af ekstra høj kvalitet, der garanterer professionelle resultater, når det bruges korrekt. Påfør simpelthen den falske hud med en vatpind, børste eller latexsvamp og lad den tørre. I kombination med ansigtsvæv, gaze eller andre materialer kan du modellere dine egne fantastiske effekter. 

HUDPLATTER:
Du kan også bruge Horror Skin på store områder. Brug en bred børste eller svamp til at lægge den på din hud og lad den tørre helt. Det får din hud til at se rynket og syg ud. Stræk din egen hud ud, mens du påfører den og lad den tørre: det skaber meget dybe rynker. Du kan bruge en tandstikker til forsigtigt at rive skrækhuden for at skabe revner eller åbne blistereffekter.
PRO TIP:
Riv et ansigtsvæv i små stykker og lag dem for at skabe dine egne unikke effekter! Brug den til at skabe sår og hudflapper. Tag lidt gaze og giv dig selv et gammelt mumie -ansigt. Påfør skrækhud på dit ansigt, læg strimler af gaze på det, og påfør et lag flydende latex på gazen.

(Forsigtig: Brug ikke Horror Skin i eller i nærheden af ​​dine øjne! Anvend ikke Horror Skin på dine læber eller brug det i din mund! Ikke egnet til børn under 14. Brug ikke dette produkt, hvis du er allergisk over for nogen af ​​ingredienserne opført.)

Polyisopren, ammoniumhydroxid, tiram