Lim til latexproteser

95,00 DKK

Power Glue er et stærkt, vandbaseret klæbemiddel til påføring af latexproteser og hår på huden.

Power Glue er et stærkt, vandbaseret klæbemiddel til påføring af latexproteser og hår på huden. Denne stærke, vandbaserede Prosthetic Power Lim er et professionelt ikke-giftigt produkt. Den indeholder ingen parfume eller kunstige farver. Det danner en stærk, klar og vandafvisende binding til huden og forbliver klæbrig i modsætning til andre hudlim. Det er sikkert at bruge på huden, inklusive ansigt og ører.

Protetisk kraftlim er sikkert at bruge på børn, men skal opbevares utilgængeligt og må kun anvendes under opsyn af voksne.

Limen kommer i en 50 ml flaske med skruelåg. Inde i låget er flasken forsynet med en lille børste, der hjælper brugeren med at påføre limen effektivt.

Brugsanvisning:
Rengør huden og protesen med spritalkohol.
Påfør et tyndt lag lim på din protese med en applikator. Lad det tørre helt, indtil det er klart, og gentag med et andet lag.
Påfør protesen i den ønskede position, og hold den på plads i ti sekunder.
Fjernelse:
Skræl protesen forsigtigt væk fra huden ved at starte i det ene hjørne ved hjælp af Protetic Power Lim Remover til at opløse limen og rense huden. Rengør derefter huden med sæbe og vand, og rengør protesen med alkohol.

VIGTIGT BEMÆRK: Protetisk kraftlim bør ikke bruges omkring øjnene eller på slimhinder som læber, øjenlåg eller på private områder.

spacer