Limfjerner

85,00 DKK

Power Lim Remover er en blid, oliebaseret løsning designet til forsigtigt at opløse Effects Power Lim og anden makeup efter brug uden at beskadige latexproteser.

Denne bedst sælgende Epic Effects Power Lim Remover er en blid, oliebaseret løsning designet til forsigtigt at opløse Effects Power Lim og anden makeup efter brug uden at beskadige latexproteser.

Power Lim Remover er sikkert at bruge med børn, men bør opbevares utilgængeligt og må kun anvendes under opsyn af voksne.

Opløsningen sendes i en 50 ml flaske med skruelåg. Inde i låget er flasken udstyret med en lille børste, der hjælper brugeren med at anvende fjerneren effektivt.

Brugsanvisning:
Sug det limede område i blød i 1 minut og tør det af med tør børste, klud eller vatpind. Efterlad ikke Protese Power Lim Remover på huden for at undgå potentiel irritation. Rengør området med mild sæbe og varmt vand efter brug. Påfør huden fugtighedscreme, hvis huden er tør.

VIGTIG BEMÆRK: Protetisk kraftlimfjerner bør ikke bruges omkring øjnene eller på slimhinder som læber, øjenlåg eller på private områder. Må ikke fryses. Slug ikke. Drik vand ved indtagelse. I tilfælde af øjenkontakt, skyl øjet med vand.

spacer