Kig ind i vores flotte sortiment af kvalitets rollespils økser, rollespils køller og rollespils hammere til en skarp pris!

Vedligeholdelses silikone bruges til vedligeholdelse af rollespils våben og udstyr dækket med latex og / eller lak.

89,10 DKK
99,00 DKK
Du sparer: 9,90 DKK

Protection Gel bruges til vedligeholdelse af rollespil våben og udstyr dækket med latex og / eller lak for max holdbarhed.

69,00 DKK

Batonen er 56 cm lang med et 16 cm ovalt håndtag udskåret med et spiralmønster for ekstra greb

319,00 DKK

Vibro Hammer er et latex-tohånds våben lavet til at slå modstandere. Vibro Hammer er 150 cm lang med et 80 cm håndtag

1.399,00 DKK

Reparationslim til sværd og skjolde bruges til vedligeholdelse af Live Action-rollespils våben og udstyr dækket med latex og / eller lak.

69,00 DKK

Baton/ Politistav. Batonen er et selvforsvarsvåben. Det er en pind, der generelt er kortere end en arm, der traditionelt bruges af politibetjente.

169,00 DKK

Du kan skrue de to håndtag sammen og gøre din nunchaku til en kort stålpind på 54 cm.

129,00 DKK

Hvorfor Vælge En Rollespils Kølle / Rollespils Økse / Rollespils Hammer?

 

En ting er at skære og stikke med et sværd eller kniv, men der er noget dyrisk og brutalt ved at nedlægge sin fjende med en økse eller en kølle! De tunge, top heavy, blunt våben sikre dig en voldsom og gennemført nedlægning med det præcise og kraftfulde sving! En kriger der sprinter mod frontlinjen armeret med en kølle eller økse skaber stor frygt i modstanderens øjne!

- Rollespils økser ses tit og ofte i virkeligt æstetiske og unikke designs der giver rig mulighed for at bygge en exceptionel karakter udenpå.

- Rollespils køller resultere oftest i et enten brutalt og blodigt look. Og er også tit inspireret af Apocalypse og steampunk.

- Rollespils hammere er oftest sammensat med et clean og symmetrisk look.

Alt sammen bare observationer, kun fantasien sætter grænser og det sker oftest at folk finder et virkeligt unikt look ved sammensætninger af alt godt!

 

Hvorfor Vælge Unagi's Rollespils Køller / Rollespils Økser / Rollespils Hammere?

 

Udover den gode kvalitet og vores bredde udvalg kæmper vi en brag kamp for at udvide vores sortiment yderligere og gøre det til en endnu mere fornøjelig oplevelse at browse igennem vores køller, økser og hammere.

Vi er utroligt glade for at tage dig med på rejsen og hvis du ligger inde med et spørgsmål eller en efterspørgsel hører vi hjertens gerne fra dig på mail: info@unagi.dk