Dark Elf Ears

85,00 DKK

Dark Elf Ears er et sæt latex ører støbt i en spids form. Lavet af tyk 100% naturlig latex af høj kvalitet, hvilket gør den stærk og holdbar

Dark Elf Ears er et sæt latex ører støbt i en spids form, en fælles sigil af den mytologiske alv. Runde punkter fejer tilbage langs hovedet og hjælper netop dette par alferør til at stå adskilt fra den mere klassiske alveform. Protesen lægger 5 cm til det menneskelige øre og er så glat og buet som et mørkt elveør skal være. Ørene er modelleret til at dække og formformes over det ydre øre, hvilket giver mulighed for masser af overfladeareal, hvor man sikkert og sikkert klæber latexen til bærerens hud.

Dark Elf Ears proteser er lavet af tyk 100% naturlig latex af høj kvalitet, hvilket gør den stærk og holdbar, hvilket sikrer lang levetid. Påføring af denne protese er let ved hjælp af  Prosthetic Power Lim, Mastix Spirit Gum eller andet proteselim.

Pakken indeholder instruktioner på engelsk og fransk.

Disse Dark Elf Ears kommer i sort, men kan let males for at matche den stil, du ønsker, ved hjælp af Epic Effects Make-Ups.

Medium størrelse

spacer