Vampyrpande

89,00 DKK

Denne protese er designet til at dække panden og følger komfortabelt øjenbrynene og respekterer hårlinjer, tilføjer rynker, vener og en buet pande for at skabe et evigt ondt udtryk

Vampyrpande er en protese af latex, der er formet til at skabe et udtryk, der passer til en uhyggelig og overnaturlig skurk. Denne protese er designet til at dække panden og følger komfortabelt øjenbrynene og respekterer hårlinjer, tilføjer rynker, vener og en buet pande for at skabe et evigt ondt udtryk. Store kontaktflader mod næsen, den øvre pande og templerne giver mulighed for masser af overfladeareal, hvor man sikkert og sikkert kan klæbe latexen til bærerens hud.
Vampire Brow protesen er lavet af tyk 100% naturlig latex af høj kvalitet, hvilket gør den stærk og holdbar, hvilket sikrer lang levetid. Påføring af denne protese er let ved hjælp af Prosthetic Power Lim, Mastix Spirit Gum eller andet proteselim.

Pakken indeholder instruktioner på engelsk og fransk.

Denne Vampire Brow kommer i en lyserød farve, men kan let males for at matche den stil eller hudfarve, du ønsker, ved hjælp af Make-Ups.


Vampyrer er væsener, der lever af blod og andre livskræfter
Moderne vampyrlegender er overvejende baseret på Bram Stokers roman fra 1897, Dracula

spacer