Protection Gel

69,00 DKK

Protection Gel bruges til vedligeholdelse af rollespil våben og udstyr dækket med latex og / eller lak for max holdbarhed.

Protection Gel bruges til vedligeholdelse af rollespil våben og udstyr dækket med latex og / eller lak for max holdbarhed. Protection gel har en høj viskositet (MPH 350), hvilket betyder, at den har en tykkere konsistens og derfor kan tilbyde en tykkere belægning end en flydende opløsning. Protection Gel er specielt udviklet til Stronghold Master Collection. Dette gør den ideel til våben såsom økse- og sværdklinger eller skjolde til Live Action-rollespil. En belægning fra Protection Gel beskytter mod, varme, sollys og forhindrer latex i at tørre ud, samtidig med at den reducerer friktion og bevarer detaljer som form og maling.

Brugsanvisning:
Latexudstyr skal altid være belagt med et tyndt lag silikone. Dette forhindrer overfladerne i at tørre ud og forlænger dit latexudstyrs levetid, det hjælper også med at sænke friktionen og dermed bevare farven og formen på dine bladkanter. Kontroller altid dit latexudstyr før og efter brug. Påfør beskyttelsesgelen enten på et stykke stof eller direkte på dit latexprodukt, og bearbejd det i hele overfladen (undgå læderhåndtag) enten med et stykke stof. Tør eventuelt overskydende af med en tør bomuldsklud. Opbevar altid dit latexudstyr i et tørt og direkte sollys.

100ml