Unagi har et stort udvalg i LARP våben til live rollespil mm.

Mange af de våben vi har på siden er håndmalet. Der kan derfor være forskel på farverne fra våben til våben.

Vi kan specielfremstille alle våben. Har du en god ide til et våben, hører vi gerne fra dig.

Vores sorte polypolen våben kan evt. males. Vi anbefaler en gang hæftegrunder, før i slut maler dem. Derved får du et unikt og meget stærkt våben.

Dette Ready For Battle Tai-sværd har et robust dobbeltkantet skæreblad med en v-formet tværskærm

369,00 DKK

Flot træsværd med gode detaljer. Udskåret i 1 stykke træ, og derfor solidt. Rigtig godt øvesværd.

359,00 DKK

Reinforced Tower skjold er et langt rektangulært formet latexskjold inspireret af scutumskjoldet og det antikke Roms militære taktik

1.399,00 DKK

Riot Sheild er et realistisk udseende latexskjold, der bruges af oprørspoliti, designet til at blive brugt mod både kugler og zombiekloer.

979,00 DKK

Dark Elven Axe er 100 cm lang med et stort, spidset øksehoved. Det 32 cm lange øksehoved er halvmåneformet og savtakket

620,10 DKK
689,00 DKK
Du sparer: 68,90 DKK

Protection Gel bruges til vedligeholdelse af rollespil våben og udstyr dækket med latex og / eller lak for max holdbarhed.

69,00 DKK
Dai Katana 105 cm er et latex-hybrid sværd med et karakteristisk asiatisk udseende. Sværdet er 100 cm langt og med et 70 cm slankt, enkantet blad
629,00 DKK

Denne pistol er en gummi-replika af Sig-Sauer P228. Denne pistol er ideel til Krav Maga og selvforsvarstræning.

129,00 DKK
Dette bedst sælgende Ready For Battle Knight Sword er et prydet mellemlangt sværd med karakteristisk crossguard
329,00 DKK

Super flot sværd med mange detaljer.. Dette sværd er must have i samlingen. Samlet længde 84cm

829,00 DKK

Letpoleret træsværd, velegnet til begyndere. Super flot, og ligger godt i hånden

339,00 DKK

Flot børne sværd med skede - Flotte detaljer og let at håndtere, da det kun vejer 130gram

179,00 DKK

Super fedt lyssværd, som dårligt kan undværes i samlingen :-) 95cm totallængde

899,00 DKK

Ultara fedt lyssværd - dette er den lange model på hele 118cm total. Udført i gode materialer

1.499,00 DKK

Super flot dagger fra det romerske imperium. 45cm og en vægt på 120gram

289,00 DKK

Assassin Inquisitor Knive er et sæt med tre kasteknive med et latexblad og et skulpturelt håndtag, der er perfekt til adelsmænd, rogues og snigmordere.

139,00 DKK

Celtic Dagger er et 46 cm våben, der har et smalt 29-cm tokantet blad. Super fedt allround våben

289,00 DKK

Combat Knife er en alsidig kniv og en værdsat artefakt. Robust og pålidelig, denne kniv er god til de fleste lejligheder.

189,00 DKK

Assassin Rebel Knive er et sæt med tre kasteknive med et latexblad og et skulpturelt bronzehåndtag, der er perfekt til spioner og snigmordere

149,00 DKK

Corsair Dagger har et 27 cm savtakket blad  - Corsair refererer ofte til en privatmand eller pirat eller en slags sømand eller marine

260,10 DKK
289,00 DKK
Du sparer: 28,90 DKK

Unagi er stolte af at præsentere et flot udvalg af billige, top kvalitets rollespilsvåben, LARP våben og latex våben!

Sandheden er jo at man kan være nok så episk og dygtig en kriger, men uden sin hoftebåret følgesvend, kan livet på slagmarken ende ud i tragiske hændelser. Derfor tilbyder Unagi.dk et bredt udvalg af flotte, detaljeret, kvalitets rollespilsvåben til at guide dig igennem horder af fjender, der uden tvivl, vil stå i vejen for din fremmarch mod sejr!

Live rollespil er en fantastisk måde at stimulere sanserne. Motionen ved at løbe igennem fjendens frontlinje, reflekserne når man står i en hårdfør 1 til 1 kamp med en fjende, strategi når man sammen med sin alliance ligger den bedst mulige kamp strategiske plan, hukommelsen når den faste strategi er lagt og skal eksekveres og sidst men ikke mindst alt det kreative det kræver! For en ting er at være årvågen, atletisk, klog og strategisk. Noget andet er at skabe frygt i fjendens øjne med ens fantastiske sammensætning af veludført udrustning, skræmmer efter mange slag på frontlinjen og sidst men ikke mindst det våben man inden længe nedlægger sin fjende med!

Unagi's Rollespilsvåben

 

Udover vores rollespilsvåbens fantastiske kvalitet og gode pris, så er en stor del af dem håndmalet fra fabrikanten hvilket gør de fleste af vores rollespilsvåben unikke fra hinanden selv ved køb af samme model!
De specielle kreative designs på vores store sortiment af rollespilsvåben gør det også nemt at skabe sig sit eget udtryk og image.

Unagi ligger også inde med evnen til at specielfremstille eventuelle anderledes ønsker til et rollespilsvåben og vi hører gerne fra dig hvis dette er tilfældet!

 

Vi er utroligt glade for at du er havnet hos Unagi.dk og det glæder os at du er frisk på at tage et magisk dyk ned i vores rollespilsvåben og vi hører hjertens gerne fra dig hvis du ligger inde med et spørgsmål på mail: Info@unagi.dk