Unagi har et stort udvalg i LARP våben til live rollespil mm.

Mange af de våben vi har på siden er håndmalet. Der kan derfor være forskel på farverne fra våben til våben.

Vi kan specielfremstille alle våben. Har du en god ide til et våben, hører vi gerne fra dig.

Vores sorte polypolen våben kan evt. males. Vi anbefaler en gang hæftegrunder, før i slut maler dem. Derved får du et unikt og meget stærkt våben.

Flot Dagger inspireret af det gamle Rom.

329,00 DKK

Dette Ready For Battle Tai-sværd har et robust dobbeltkantet skæreblad med en v-formet tværskærm.

399,00 DKK
Dette bedst sælgende Ready For Battle Sword er et effektivt fantasy-sværd af mellemstørrelse.
349,00 DKK

Dette bedst sælgende Ready-For-Battle Chai Sword er et robust dobbeltkantet skæreblad med en v-formet tværskærm.

349,00 DKK

Dette bedst sælgende Ready For Battle Sword Fighter er et rigt udseende fantasysværd af mellemstørrelse.

339,00 DKK

Sabre 85 cm er et robust latex-hybridhakkesværd med en beskyttende tværskærm.

549,00 DKK

Sabre 60 cm er en robust latex-hybridhakkekniv med en beskyttende tværskærm.

479,00 DKK

Buckler er et lille, alsidigt latexskjold inspireret af dygtige sværdkæmpere gennem historien. Denne 36 cm runde skjold har et neutralt design, der passer til mange karaktertyper

Kite Shield er et halvt buet, drageskjold inspireret af normannere fra 10. til 12. århundrede. Med en trætekstur, passer dette skjold perfekt i hænderne på en eventyrer eller infanterist.

429,00 DKK

Denne 76 cm lange pil er lavet med epoxyglasharpiks og er bygget til at være meget fleksibel, splintret og nøjagtig.

Denne Kunai lavet af stiv polypropylen er perfekt til  flere forskellige karaktere. Super fedt sidevåben

139,00 DKK

Assassin Inquisitor Knive er et sæt med tre kasteknive med et latexblad og et skulpturelt håndtag, der er perfekt til adelsmænd, rogues og snigmordere.

169,00 DKK

Jagtknive har deres design på grund af de skal gøre den minimale mængde skade, når de skæres i hud eller pels. 52cm

369,00 DKK

Protection Gel bruges til vedligeholdelse af rollespil våben og udstyr dækket med latex og / eller lak for max holdbarhed.

69,00 DKK

Reparationslim til sværd og skjolde bruges til vedligeholdelse af Live Action-rollespils våben og udstyr dækket med latex og / eller lak.

69,00 DKK

Elven Throwing Knife er det mindste elvenvåben og en ren bestseller. Denne 23 cm lange kastekniv er et elegant og velafbalanceret våben

55,00 DKK

Ranger Knife Coreless - med et pragmatisk og imponerende look. Samlet længde 32 cm

Denne 119 cm lange 24-26 lb. bue er lavet med en poleret kerne af højglanspoleret glasfiber og er bygget til at blive brug, mens den ikke har for meget kraft til at skade dine venner. 

519,00 DKK
Dai Katana 105 cm er et latex-hybrid sværd med et karakteristisk asiatisk udseende. Sværdet er 100 cm langt og med et 70 cm slankt, enkantet blad
629,00 DKK

Jian er et slankt og elegant latex-hybridvåben inspireret af kinesisk tradition

Pris fra
599,00 DKK

Unagi er stolte af at præsentere et flot udvalg af billige, top kvalitets rollespilsvåben, LARP våben og latex våben!

Sandheden er jo at man kan være nok så episk og dygtig en kriger, men uden sin hoftebåret følgesvend, kan livet på slagmarken ende ud i tragiske hændelser. Derfor tilbyder Unagi.dk et bredt udvalg af flotte, detaljeret, kvalitets rollespilsvåben til at guide dig igennem horder af fjender, der uden tvivl, vil stå i vejen for din fremmarch mod sejr!

Live rollespil er en fantastisk måde at stimulere sanserne. Motionen ved at løbe igennem fjendens frontlinje, reflekserne når man står i en hårdfør 1 til 1 kamp med en fjende, strategi når man sammen med sin alliance ligger den bedst mulige kamp strategiske plan, hukommelsen når den faste strategi er lagt og skal eksekveres og sidst men ikke mindst alt det kreative det kræver! For en ting er at være årvågen, atletisk, klog og strategisk. Noget andet er at skabe frygt i fjendens øjne med ens fantastiske sammensætning af veludført udrustning, skræmmer efter mange slag på frontlinjen og sidst men ikke mindst det våben man inden længe nedlægger sin fjende med!

Unagi's Rollespilsvåben

 

Udover vores rollespilsvåbens fantastiske kvalitet og gode pris, så er en stor del af dem håndmalet fra fabrikanten hvilket gør de fleste af vores rollespilsvåben unikke fra hinanden selv ved køb af samme model!
De specielle kreative designs på vores store sortiment af rollespilsvåben gør det også nemt at skabe sig sit eget udtryk og image.

Unagi ligger også inde med evnen til at specielfremstille eventuelle anderledes ønsker til et rollespilsvåben og vi hører gerne fra dig hvis dette er tilfældet!

 

Vi er utroligt glade for at du er havnet hos Unagi.dk og det glæder os at du er frisk på at tage et magisk dyk ned i vores rollespilsvåben og vi hører hjertens gerne fra dig hvis du ligger inde med et spørgsmål på mail: Info@unagi.dk