I denne kategori finder du et bredt udvalg af rollespils stave | rollespils wands | rollespils spyd i top kvalitet til utroligt gode priser!

Vedligeholdelses silikone bruges til vedligeholdelse af rollespils våben og udstyr dækket med latex og / eller lak.

89,10 DKK
99,00 DKK
Du sparer: 9,90 DKK

Protection Gel bruges til vedligeholdelse af rollespil våben og udstyr dækket med latex og / eller lak for max holdbarhed.

69,00 DKK

Stav til træning - Kerne lavet af PVC (diameter 2 cm) pakket med et 0,7 cm lag EVA-skum.

Pris fra
139,00 DKK

Reparationslim til sværd og skjolde bruges til vedligeholdelse af Live Action-rollespils våben og udstyr dækket med latex og / eller lak.

69,00 DKK

Magiskestave er designet til at være smukke og nemme at bruge. Disse stilfulde stave kræver ingen vedligeholdelse og er perfekte til LARP

161,10 DKK
179,00 DKK
Du sparer: 17,90 DKK

Kort stav (Længde: 68cm), stiv, letvægts og blødt skum udvendigt, meget velegnet til træning.

159,00 DKK

Baton/ Politistav. Batonen er et selvforsvarsvåben. Det er en pind, der generelt er kortere end en arm, der traditionelt bruges af politibetjente.

169,00 DKK

92 cm lang stok, ideel til selvforsvar. klassisk look, så også god til Bestefar

219,00 DKK

Hvorfor Vælge En Rollespils Stav | Rollespil Wand | Rollespils Spyd?

 

Igennem tiden har en af de største forcer i den magiske verden været dem der ånder evnen til at håndtere magi og dets mange udfoldelser og muligheder. I mange fiktive historier er der bag de fleste helte en vis troldmand til at guide, rådgive og støtte.

Rollespils staven giver et autoritært look af visdom, viden og evner den brutale frontlinje kriger i alliancen prissætter. Den majestætiske stav gør det klart for fjenden at magiske evner er på spil og derfor indbyder til ekstra årvågenhed da magi er mystisk og pludselig.

Det samme kan siges for en rollespils wand. Nok er den modsat rollespils staven kompakt og lille men kan fører til destruktive hændelser der sender et koldt gys ned ad fjendens ryg!

Sidst men ikke mindst har vi det mægtige spyd! Rollespils spyddet er en fantastisk våben, en af de nævneværdige kvaliteter er evnen til at fører kamp på medium afstand. Mestre man kamp med et spyd kan det være en kæmpe udfordringen for fjenden at skabe en distance der er kort nok til at gøre skade. Spyddet er et helt igennem mægtigt våben!