Sabers Crome

229,00 DKK

1 tomme lange fra tandkød til spids og er designet til et ekstremt udseende. De kan passe til enten hjørnetænder og / eller fortænder. Crome look

De originale fugleskræmsel vampyr tænder - "Sabres Extra Long Deluxe Custom" er 1 tomme lange fra tandkød til spids og er designet til et ekstremt udseende. De kan passe til enten hjørnetænder og / eller fortænder. Hurtig, nem, behagelig og fuldstændig realistisk. Naturliget skinnende, stive og smukt kontureret til at se godt ud i enhver mund.

Tilpasning på stedet er hurtig, nem og skal kun udføres en gang. Alt hvad du behøver er inkluderet, ingen ekstra redskaber og intet kogende vand nødvendigt. Når tilpasset, passer hugtænder med en unik form af din tand indeni, der giver dig mulighed for at snappe dem til eller fra, hurtigt og nemt (ingen termoplastisk delplade omkring tilstødende tænder).

Scarecrow Vampire Fangs giver dig den bedste realistiske kvalitetsrealisme, som professionelle tv- og film make-up kunstnere, skuespillere og scenekunstnere er afhængige af. Som det ses på CSI: Las Vegas, America's Next Top Model, Dancing with the Stars og mange flere.

Crome look

spacer